Logo
Pondělí - pátek
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
16.07.2020
Co si bereme na cesty
I cestování se dá zvládnout bez zbytečné zátěže naší přírody. Proto jsem do sortimentu zařadila (a dále zařazuji) i výrobky, které s čistým svědomím m... číst celé
22.02.2020
Blog a dokumenty
22.2.2020 Kdo by to byl řekl, že to dá takové práce. Ale vypadá to, že je vše nastaveno, sepsáno a teď se to ještě pořádně otestuje a vypustí do svět... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Co si s sebou bereme na cesty?
17.07.2020 Návody a tipy
Co si s sebou bereme na cesty?
I cestování se dá zvládnout bez zbytečné zátěže naší přírody. Proto jsem do sortimentu zařadila (a dále zařazuji) i výrobky, které s čistým svědomím m... číst celé
Zobrazit všechny články
Náš zelený občasník :-)

Zasílám ho nepravidelně a určitě vás nezahltím. A z jeho odběru se můžete kdykoli odhlásit. Katka z Naturalo.cz

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas prodávající:

    Kateřina Zelená, U Stadionu 749, 53703 Chrudim 3

    IČO: 87768577
    Živnost zapsaná v živnostenském rejstříku: MěÚ Chrudim, OŽÚ, č.j.: OZU/2168/2011/Hab/4, sp. značka: OZU/2168/2011/Hab.

    (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Co si s sebou bereme na cesty?
Co si s sebou bereme na cesty?
I cestování se dá zvládnout bez zbytečné zátěže naší přírody. Proto jsem do sortimentu zařadila (a dále zařazuji) i výrobky, které s čistým svědomím m... číst celé
Ze života e-shopu 2. díl
Ze života e-shopu 2. díl
Jak to chodí, když si zaměstnaná matka usmyslí, že bude dělat eshopařku? číst celé

Kde nás najdete

Naturalo.cz
U Stadionu 749
537 03  Chrudim 3

Kontakty
Kateřina Zelená
Kateřina Zelená
Pondělí - pátek
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz